Om os

Lystmasten er udviklet af Ruben Ipsen (f. 1977), som gennem masser af forsøg har forbedret kvaliteten og funktionen.

Det er et dogme for os at sikre højkvalitetsmaterialer samt bevare danske arbejdspladser.

Lysmast er en del af one2trees, som er en social ansvarlig virksomhed, som tager ansvar for at hjælpe udsatte ind på arbejdsmarkedet.

Ruben Ipsen, der egentlig er uddannet på musikkonservatoriet og tager dyderne som perfektion og vedholdenhed med i udviklingen af produkter, så de fungerer optimalt og har en god holdbarhed samtidig med, at prisen holdes nede. Fordi kvalitet, funktionalitet og ordentlige forhold hele vejen igennem er vigtige for Ruben Ipsen.

Fra Lysmast’s adresse i Vækstpark for Socialøkonomi i Aarhus-forstaden Viby J, udvikler og forbedrer Ruben Ipsen fortsat sine produkter samt tilføjer varianter til sortimentet. Selvom han givetvis kunne få produceret sine produkter billigere i udlandet, så er det vigtigt for Ruben Ipsen at vide, at han er med til at bevare danske arbejdspladser og at enkeltdelene bliver fremstillet på en sikker måde med ordentlige lønforhold osv.

Lad os hjælpe dig

Hos Lysmast kan vi hjælpe med dig med at finde produktet, som du søger. Uanset hvad du er på udkig efter, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Du er i gode hænder hos vores kompetente medarbejdere.